Startside‎ > ‎Meldinger inn‎ > ‎

Landsleir i Bodø 2017

lagt inn 17. feb. 2016, 12:32 av Jan Tore Stensland   [ oppdatert 15. jul. 2018, 12:49 ]

Vær beredt
-for tidenes lengste landsleir med 14 dager på én uke!

Speiding i midnattsol! Nord er en landsleir for Norges speiderforbund fra 1.-8. juli 2017 i Bodø. Bodø ligger nord for polarsirkelen, der hvor sola ikke går ned om sommeren. Det blir en intens døgnåpen leir med lys døgnet rundt, korte avstander, leirbålskos og heftige opplevelser! Leirområdet ligger i gangavstand fra skog, fjell, flyplass, og stasjon, båtkai, badeland og ellers alt som er viktig.

1.Skudeneshavn Sjø planlegger å reise på landsleir til Bodø. Dette gleder vi oss til, og vi legger til grunn at det blir en opplevelse for livet for alle speidere som velger å delta. Tenk å få være sammen, lære sammen, leke sammen, bygge sammen, være på tur sammen, bade sammen, lage mat sammen og bo i telt sammen i en hel uke der hvor solen aldri går ned!! WOW.

Vi kommer ut med litt informasjon allerede nå, da vi har behov for å sjekke ut hvor mange som synes dette ser gøy ut og ønsker å prioritere både en ferieuke og en del penger på Landsleir NORD 2017 Landsleiren er for alle speidere som er stifinnere, og eldre speidere. Det innebærer speidere født i 2006 og eldre. 
VI GLEDER OSS!!  

Vi ønsker sammen med andre speidergrupper fra Karmøy å ta fly til Bodø, og håper på å få til et direktefly herfra. Det er store avstander, og derfor også ganske kostbart. For å få ned kostnaden for den enkelte speider vil vi organisere en del dugnadsarbeid. Dette vil være knyttet til den enkelte, slik at det vil lønne seg for den enkelte speider å jobbe dugnad. 

Prisen er 2600 kr i leiravgift som dekker alt av mat og nødvendig opphold. For reise er priser pr nå er 1500 kr for fly en vei.  Det blir da ca 5600 + felles utgifter og transport av fellesutstyr. Vi håper å få dekket inn det meste av reise/transportutgifter ved dugnad, men dette avhenger av innsats.

Vi ber om en foreløpig tilbakemelding om aktuelle deltakere på NORD 2017 innen 01.04.16 til din speiderleder. For speidere født 2006: Oskar Bjørnstad. For speidere født 2003-2005: Ellisiv N. Steinkjellå. Eldre speidere: Anne Marie Kristoffersen. Dette er ikke bindende påmelding da det er langt frem til leir, men hjelper oss å se interessen, samt hvem som er aktuelle til eventuelle dugnader.

  Følg med på: http://www.nord2017.no/ og https://www.facebook.com/Nord2017 for ytterligere informasjon.


Comments