Startside‎ > ‎Meldinger inn‎ > ‎

Invitasjon til foreldremøte for de med unger i 3. klasse!

lagt inn 24. aug. 2015, 09:44 av Jan Tore Stensland   [ oppdatert 24. aug. 2015, 09:53 ]

Mandag 31. august begynner vi med småspeideren i 1. Skudeneshavn Sjø Speidergruppe. Der kan de som nå er startet i 3. klasse begynne. De er med de som nå går i 4. klasse. Vi må ha et møte med foreldre for å fastsette et program og se hvor mange som blir med. 

Det er vi foreldre som i all hovedsak driver denne aktiviteten, men med noe støtte fra speidergruppen forøvrig. Foreldregruppen har full tilgang til speidergruppens fasiliteter. Bla har gruppen eget sjøhus i Piren med stort møtelokale, egen 25 fot seilbåt, 5 kanoer, 2 seiljoller, telt, div. turutstyr, egen speiderhytte på Hovdastad (som snart er ferdig utvidet), + mye mer... 

Det dreier seg om å være med å arrangere møter og ta ansvar for noen av aktivitetene. Det er ikke noen forutsetning at en har drevet med speiding tidligere da det er enkle ting vi holder på med. Opplæring og veiledening vil bli gitt underveis. Ikke nøl – absolutt alle kan bidra. Husk - jo flere vi blir - jo lettere blir jobben for den enkelte. Hovedsaken er at vi sammen kan lage ett positivt fritidstilbud som barna våre synes det er gøy å være med på. 

Foreldremøtet blir på Speiderhuset torsdag 27. august kl 19:00. Dette er sjøhuset i Søragadå bak museet (adresse: Holmen 21). Logoen du ser oppe til høyre her henger over døra.

Vi håper at det blir mange fra 3. klasse som begynner!

Vel møtt!

Har du spørsmål kan du kontakte
Oskar K. Bjørnstad
Tlf: 911 80 252
epost: kontor@fugler.net
facebook:www.facebook.com/oskarkb

Du kan finne mer informasjon om oss på nettsiden vår :
www.1skudeneshavnsjo.com
www.facebook.com/

Hilsen lederen for småspeiderflokken
Oskar

Comments