Startside‎ > ‎Meldinger inn‎ > ‎

Oppstart for småspeideren

lagt inn 27. aug. 2015, 23:13 av Jan Tore Stensland   [ oppdatert 3. feb. 2016, 10:42 ]

VIKTIG INFORMASJON TIL ALLE SMÅSPEIDERE!


Husk at vi starter opp med småspeiderne for de som går i 3. og 4. klasse på mandag 30. august kl 18. Det gjør vi på speiderhytta.

Vi starter med en sammenkomst hvor vi har noen leker, har ha det gøy og blir kjent. De nye vil vi ta en gjennomgang av knivregler slik at det vet hva som gjelder. Her finner dere knivreglene om dere vil gå litt gjennom det på forhånd: http://www.speiderbasen.no/vis/?id=807


Vi satser på at noen av de skal få prøve seg på å lage bål. Derfor kan de ta med pølser og litt å drikke om de vil.

De har foreløpig meldt litt blanding av sol og regn, men her er det bare til å kle seg etter været.

Det er også lov og ønskelig at foreldrene blir med barna om de har mulighet.

OVERNATTING VED SPEIDERHYTTA!

Lørdag 5. kl 13 til søndag 6. september kl 12 blir det overnattingstur med småspeiderne til Speiderhytta. Hytta er ikke ferdig ennå, men vi skal ligge i lavvoer, gapahuker eller under åpen himmel for de som vil det. Mer informasjon om turen kommer neste uke, men vi må ha PÅMELDING INNEN TIRSDAG. Send SMS til Oskar på 91180252 med navn på Speider, navn på forelder med telefonnummer (kontaktperson). Forelder kan være med på overnattingen eller være der til speiderne legger seg om de vil. Ønsker forelder å bli med på overnatting vil jeg ha beskjed om det.

For de som ikke vet hvor det er så må en parkere rett sør for krysset inn til Dale. Gå over veien og følg stien innover. En må gå til venstre når en kommer inn i "skogen" og følge stien. En går gjennom "hagen" til en gul hytte hvor det er port i for å komme til Speiderhytta. Se vedlagt kart.

Har du spørsmål så ta kontakt!!! Kontaktperson er Oskar Bjørnstad tlf 91180252, epost oskar@haugnett.no.
1. Skudeneshavn Sjø sitt bilde.
Comments